Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi All,  We are having an status 6 error of our ORACLE backup using RMAN script. Below is the backup job detailed status. 07/02/2015 02:00:17 - Info nbjm ...
Forum Discussion by RickAndrei | 02 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I have a problem in my environment, where the Kernel from S.O is finishing bpbkar  process. I contacted S.O Team and they told me that kernel is finishing the ...
Forum Discussion by Thi@go | 02 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, Is there a way to only notify when backups have been successful. We have tried all the SMTP settings within System Recovery 2013 and we are still getting ...
Forum Discussion by eberghbs | 02 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I want to Backup our NAS (without Remote Agent) over CIFS / Network Share to Tape. When I start the job, it fails after 1-2 minutes with an error massage, ...
Forum Discussion by UE-IT | 02 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello There,   I am having a problem with google chrome update 43 version 32 bit. I have packaged the application well and working perfectly fine to desktop ...
Forum Discussion by sidhurocks | 02 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, We've been fighting with this problem all this semester without finding any solution. We've opened a lot of cases that at the end are closed ...
Forum Discussion by Licenses LCFIB | 02 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I can´t set up a local storage folder on the server where DLO is running. I launch DLO as Domain Admin, SQL user has only user rights. Target folder for storage is ...
Forum Discussion by LEADFOOT | 02 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution AVMan.log Scan Complete:  Threats: 0   Scanned: 278199   Files/Folders/Drives Omitted: ...
Forum Discussion by Denis L | 02 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Apologies if this has been asked (and answered) before, but I couldn't find a solution. We have a windows 2008 master server running Netbackup 7.6.0.4 and vmware ...
Forum Discussion by npais | 02 Jul 2015 | 1 comment