Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi All; I am receiving hundreds of sync errors on my Outlook 2013 client and suspect it may have something to do with Touchdown. I have recreated an Outlook ...
Forum Discussion by MikeO3 | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution I have read a couple posts and KBs re this but really just need to get a little conformation on something. I have a few old 2003 servers whos filsystem backup ...
Forum Discussion by Guinch | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution After upgrading my SEPM to 12.1.5 RU I can't log into the SEPM.  I found this tech article ( http://www.symantec.com/business/support/index?pag... ) that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chris T fer | 29 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution Trying to run instant recovery after a successful backup.  I'm getting a socket error, but how can I tell what's wrong exactly? The media server ...
Forum Discussion by zfardea | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I'm looking for some assistance with imaging Centos servers using Symantec/Altiris Deployment Solution 7.5. As I understand it, the task "Prepare ...
Forum Discussion by CopperBlue | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Good morning, i am running Backup Exec 2014 SP2 on a freshly installed Windows Server 2008R2 Device with internal Deduplication Storage. Client side deduplication ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 'Bugs' | 29 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hey folks, We have a SBS 2008 server running with Exchange 2007. It is backed up with Backup Exec 12.5 to a tape. For most of the time it was running great. ...
Forum Discussion by GutschalkD | 28 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hallo, immer 00:00Uhr gibt BackupExec eine Auftragswarnung aus: Der automatische Identifikationsdatentest ist für folgende Server fehlgeschlagen. Wählen Sie das ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nugator | 28 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi any one please help me why my catalog backup triggers (3 full backup) three times whenever backup starts below is the policy configuration. Regards, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, I am getting Cannot lstat Errno=5: Input/output error.Backup result with error code 1 (partially sucess).Tried to get error list but  i am getting below error ...
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 3 comments