Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution hi , i get this error message when runnig backup job it's SQL 2008 db,i'm using Backup exec 2010 and this isthe error details Error category : ...
Forum Discussion by dodo_h | 19 May 2011 | 2 comments
I need a solution I moved the SD database as we changed production DB servers and I moved it based on the instructions in the Symantec KB (surely there has to be an easier way then move ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jpellet2 | 18 May 2011 | 1 comment
I need a solution We have upgraded our media server to 2010 R3 and then proceeded to do all the agents.  Windows, Netware and Suse Linux all worked.  We have 5 Gentoo servers that need ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jeden | 18 May 2011 | 5 comments
I need a solution I am trying to back up Exchange 2007 on Server 2008 R2.  I am using a single job for this backup at a time that does not conflict with the online maintenance schedule. ...
Forum Discussion by ex5o5er | 18 May 2011 | 0 comments
I need a solution Hello All I have searched high and low to find the answer to this question with no luck please help me understand this if you can. I have a Windows 2008 server ...
Forum Discussion by killmerg | 18 May 2011 | 13 comments
I need a solution I've been noticing my event log filling up with the same message and am wondering why it keeps happening.  Most of my servers do not get the message every couple ...
Forum Discussion by Katastrof | 18 May 2011 | 6 comments
I need a solution Good afternoon all,   I successfully installed an MSI on a few PCs within our network...but, when  user attempted to run the application it started installing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aroanhorse | 18 May 2011 | 5 comments
I need a solution This workflow just keeps generating errors.  <See screenshot of workflow>  Any ideas? errorWorkflow.png I'd wager it's beacuse ...
Forum Discussion by yliquor | 18 May 2011 | 2 comments
I need a solution getting the following error:     Event Type: Error Event Source: NetBackup Device Manager Event Category: None Event ID: 0 Date: 5/18/2011 ...
Forum Discussion by j083418 | 18 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, sorry for the long post but I'm trying to get everything straight in the below explanation.  We recently created a new domain user account to run the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steelite_Matt | 18 May 2011 | 3 comments