Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, We are using Symantec Netbackup 7.6.0.4 on Master, Media server as well as in our backup clients. Tfhe backup client with issue is our Oracle Primavera, refer ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 23 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I am getting error code 96 even media is available. Please see the attached screen shot and Job details are below 2/24/2015 06:55:29 - Info nbjm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 23 Feb 2015 | 9 comments
I need a solution Grettings, So I’m trying to dabble with Mac Imaging in 7.5 SP1 HF5.  I got everything setup and the Mac boots up fine to the Netboot Image.  However, the image ...
Forum Discussion by mabdelnabi | 23 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution I have 3 of 11 workstations with out of date Sonar Content. I tried changing the communication policies in SEPM from push to pull mode but I do not see any policies ...
Forum Discussion by 3s1k | 23 Feb 2015 | 13 comments
I need a solution Working with a customer to install SMG and Prevent for Email 11.6 using the DLP Connect feature that comes with SMG 10.5.  The mail flow is as follow: GMAIL > ...
Forum Discussion by Leo_Cortes | 23 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Trying to upgrade SEPM 11.0.4202_MR4_MP2 to latest 12.1.5.  Towards the end of the install process, it shows an error: "The feature you are trying to use is ...
Forum Discussion by unimatter | 23 Feb 2015 | 16 comments
I need a solution Hi, I'm trying to backup shared folders on my QNAP TS-459 Pro ii to LTO tape with Symantec Backup Exec 2014. I can browse to the folder and see the files ...
Forum Discussion by Vengeful_Bunny | 23 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi all, ​We recently upgraded to SMC 7.5.  Part of this involved setting up a new package server for our main site, and importing our images as we would like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trav531 | 23 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi guys and girls, I am looking for some assistance that I cna't see to find on other forums/ posts. My work laptop has PGP Desktop and when I connected ...
Forum Discussion by DeeDee15 | 23 Feb 2015 | 5 comments
When running processing or post processing on the Clearwell system, version 8, the process fails at the Seach Analytics stage. This appears to be for cases that were originally processed in version 7.1.3. A work around was given to reduce the number ...
Idea by duncan.monkhous... | 23 Feb 2015 | 0 comments