Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution I am having the worst luck.  I setup my lab environment to get the DS portion for imaging to work.  I had everything setup and running smoothly, created client task to ...
Forum Discussion by msigler | 19 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I've been using Backup Exec 2014 to backup a Synology NAS and generally its worked ok. Some of the files that need to get backed up are Final Cut Pro ...
Forum Discussion by ajstan | 19 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Everyone We have a LUA server to distribute updates to SEPM servers It was working well and suddenly stopped responding few days back. Technical support ...
Forum Discussion by Ari GM | 18 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Symantec Forum, Would like to ask for assistance regarding our problem on Task Service registration. I have uninstalled the altiris agent and retried ...
Forum Discussion by Marilou | 18 May 2015 | 5 comments
I need a solution So I installed SEE 11.0.1 in serverless mode because I wanted to be familiar with and use the new product, not the old (PGP Desktop.) I know that eventually I will ...
This issue has been solved
Forum Discussion by IGSmith | 18 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hi All, I am running NetBackup Enterprise 7.6.1 on Solaris 11. Just this morning I started to get a strange event. When ever I use the Java GUI to make changes to ...
Forum Discussion by AZ Dave | 18 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have a IOS user who purchased Touchdown before Nitrodesk was purchase by Symantec. Recently he has upgraded to a new IPhone and was downloading his ...
Forum Discussion by Twinborne | 18 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Team, We have a Physical serverith win 2012 OS and the BMR backups are getting partial and in job details see below error. 17/05/2015 22:33:04 - Error ...
Forum Discussion by BVshet | 18 May 2015 | 3 comments
I need a solution I have the same issue as described here: http://www.symantec.com/connect/forums/ev11-event-... I did what is suggested (delete user row from  ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 18 May 2015 | 3 comments
I need a solution Friends, I have got strange problem going where one of my media server keep on rebooting mostly over the weekend. OS SuSe Linux 11 SP2 NBU 7.6.0.3 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spartacus81 | 18 May 2015 | 9 comments