Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hello,   Does anyone know if there are issues with Exchange GRT backups in this configuration.  We were having the issue before installing SP4 but this service ...
Forum Discussion by MK@work | 17 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Friends'   How to check capacity of NBU license for capacity based license ???     Thank You !!     ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 16 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Bonjour à tous, Depuis un mois j'ai énormément de problème avec BE, le travail fonctionnait sans problème depuis plus d'un an mais depuis un mois, le ...
Forum Discussion by lucho84 | 16 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution One environment we manage is a Netbackup 7.5.0.6. Master server in Server 2008 R2 Ent 64bit. We are getting intermittent status 24 or 41 backing up windows servers ...
Forum Discussion by mtimbol | 15 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Everytime I try to execute RAAD 7.5.3153 I receive the following popup error (can also be seen in the attached .jpg file): In order to use this application please ...
Forum Discussion by Larry Rodemsky | 15 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I faced an issue with SSIM version 4.8.1 with latest SPs and Patches installed. On the Home pane, the Event Service Statistics does not work. I get the ...
Forum Discussion by Laszlo2 | 15 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi,   Guys, please could you help me work out a resolution regarding an error I am receiving for a job, I am backing up CIFS data on a NetApp SAN via NDMP on ...
Forum Discussion by systematic92 | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution This problem happened again in our system (actually I reported similar problem https://www-secure.symantec.com/connect/forums/net... but no solution yet). We are ...
Forum Discussion by Iwan Tamimi | 15 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, I changed the name of the group "Support" on "Support_old" and when I try to login on ProcessManager error "Server Error in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Olga Kachalova | 15 Aug 2014 | 2 comments
Hello,   Currently we send out our legal holds with a list of attached survey questions, and many users complain they are unable to click the submit button, but believe they have completed the form. We usually find they have either missed a ...
Idea by elemire | 14 Aug 2014 | 0 comments