Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Greetings,   I have been using Backup Exec for almsot a year with no major issues. Now recently an issue has occured. The backup completes but has exceptions. ...
Forum Discussion by Cross86 | 22 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi guys, I'm back here to ask your help. I have installed liveupdate v.1.0 MR14 on RHEL6.4 64bit , when i run command : sav liveupdate --update have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Skas | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,  I'm trying to do a search for a record in my table, but when I click the button to search I get this error , I went back to do my part but still I get ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Estefania Rdz | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution We are running Symantec Protection Engine 7.5 for NAS (NetApp) and there seems to be a broblem with certain large files, for example .bak files. We can copy the ...
Forum Discussion by Tomas Carlbring | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, We have an evault server that backups up with no issues. When I launch the java console and use the Backup / Restore function, I can see all the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Seth_E | 20 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All , Kindly help me with case: NbWin.exe causes my master server unexpect reboot. Details: Server OS: Windows 2008 R2 Netbackup 7.6.0.2 ...
Forum Discussion by Karunanidhimishra | 19 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution After upgrading BE 2010 R2 to BE 2014 we receive the storage error "Library Expansion Option Violation" (error code 58053 in Windows event logs.)  Attached ...
Forum Discussion by tech43 | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We have the following:- BE 2014 on MS Windows 2008R2 STD. VMware VSphare 5.1 and vCenter 5.1 Now, there is a VM which we want to take file/folder ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 19 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   I have setup the Messaging Gateway on a Virtual Machine and is working great. My setup is with both the scanner and the controller.     Now I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SecurityAware | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello ALL,   I am running CreateImageNow.ps1 from the cygwin and its gives error . I tried to run the script form different system  (2-3 system) only on 1 ...
Forum Discussion by rashi.jain | 18 Sep 2014 | 2 comments