Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

We are looking for a code enhancement so that NBU returns something other than "status 1" when the backup of the registry  is not backed up 100 percent succesfully. Status 1 should not be  the status if the registry is partially backed up as ...
Idea by juggernaut1 | 15 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello  I just got System Recovery 2013 R2 to Backup 60 computers (mostly Dell) I have been able to load the agend and Make a backup on 4 PC's but there are a ...
Forum Discussion by Bakinup | 15 Jan 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) I'm getting multiple 196 errors at 11:59:59 even though the Start Window is set for 5:30pm - 5:00am the following day. ...
Forum Discussion by Richard P. | 15 Jan 2015 | 7 comments
Dear Symantec, I am currently working on a system where the NS.PackageRefresh has been giving errors for weeks and weeks from where someone went through the software packages in the Software Library and in the Software Updates within Patch Management ...
Idea by QuietLeni | 15 Jan 2015 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi,  NBU 7.5.0.6, RHEL6.   we've recently started to recieve nightly emails with the subject "netbackup catalog ...
Forum Discussion by danpritts | 14 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi all I tried some solutions but with no success In win errors is : The Backup Exec Server Service did not start.  An internal error (10) occurred in ...
Forum Discussion by ArTuRiX | 14 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution I created a SSR boot disk from the Surface Pro 2 successfully, I have also successfully booted to the SSR disk from the Surface pro 2, but the SSR recovery program is ...
Forum Discussion by Rob peters | 14 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution We have a custom workflow that creates an incident with a description that contains HTML.  When we try to resolve the incident, we get an Application Error.  We have ...
Forum Discussion by mclpgfh | 14 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution Hello, We're facing a problem with the deployment of SEP to the clients. The installation of SEP requires a reboot. After rebooting the client can't ...
Forum Discussion by Vince Hubbard | 14 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hello! Here is my situation: I recently had a PC have a hard drive issues. It didn't crash, but was making grinding noises, and was still usable. Instead of ...
Forum Discussion by AltFFour | 13 Jan 2015 | 1 comment