Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi All, I am facing the issue on my clustered windows client that system state backup on one of the physical node is failing with the below error . ...
Forum Discussion by RohitNayal | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution hi, I have a media failing and want to dup its contents to a new tape in the same pool. I cannot seem to trick it into doing this, have tried increasing the max ...
Forum Discussion by schrammd | 26 Mar 2015 | 14 comments
I need a solution Hello all, I have an appliance model 8340 with Processor Intel Pentimum G6950 2.8GHz and 4GB RAM and HDD 465,25GB. Software version 10.5.3-4 and spam quarentine ...
Forum Discussion by carlos_espinoza... | 26 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution We have again received the following error messages on both nodes please tell us why these messages occur again or what could be the reason behind these messages? ...
Forum Discussion by A.A.M | 26 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi! I have got a message from SEPM that I have over deployed to serveres and clients, but I know 100% that I have purched more than enough licence to servers and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ksu | 26 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Our SEPM server is running on Windows Server 2003 R2 32bit. A user upgraded SEPM to SEPM 12 RU2 MP1 (12.1.2100) from SEPM 11 RU7 MP1(11.0.7101). He gave up ...
Forum Discussion by Pleo | 26 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I follow VIP's "User Services Developer's Guide" to create java sample app. QueryServiceStub queryServiceStub = new ...
Forum Discussion by songjing | 25 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We are having an on going issue when trying to backup a large VM.  Our setup is as follows. Master: Virtual Server 2008 R2 Netbackup 7.6.0.2 ...
Forum Discussion by Andy Welcomer | 25 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, i curently have an issue on one of my media servers that is driving me crazy, recently after upgrading to NetBackup 7.6.0.3. ever since we have been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mj100 | 25 Mar 2015 | 5 comments