Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution     The process starts almost completes then the install rolls back and fails.   It gives little or no error codes - the box says "The wizard was ...
Forum Discussion by aashwin | 28 May 2011 | 5 comments
I need a solution We have a Dell ML6010 with 2 tape drives connected through a fiber switch to our server.  After restarting the server and tape drives the device shows offline.  When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JaredO | 27 May 2011 | 6 comments
I need a solution I have a server running Windows Server 2008 R2, has installed Symantec Endpoint Protection Manager 11 MR6, then installed Symantec Installation Manager, and when I try ...
Forum Discussion by Cesar_echeverria | 27 May 2011 | 5 comments
I need a solution I have upgraded my BackupExec 12.5 to 2010 r3 with hotfix, and I am experiencing a problem with BackupExec unable to write to my tapes.  When a backup job runs, the ...
Forum Discussion by pcreamer | 27 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, As of May the 13th (that'd be a Friday the 13th for the superstitious) some of our machines have decided not to update any more.  I have tried ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ryan3 | 27 May 2011 | 14 comments
I need a solution I am currently facing a weird problem with a few of my SEP server clients. I have an environment of 300+ work stations and 85 servers. All are on a windows platform. ...
Forum Discussion by J.B. Bryant | 27 May 2011 | 3 comments
I need a solution All the backups on this server are giving the following message when trying to restore: The selected media was not  found in the catalogs.  You must first catalog ...
Forum Discussion by mlm01 | 27 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hi all, I get this error when backing up Exchange 2007 on Windows Server 2003 R2 Enterprise 64 bit Service Pack 2 with Backup Exec 12.5: V-79-57344-65213 - ...
Forum Discussion by Eggzter | 27 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello,   For some reason The last few files from our client has given us an error - "PGP desktop was unable to open (then a String) the PGP Zip File May ...
Forum Discussion by NickKeith | 27 May 2011 | 1 comment
I need a solution Hello! Does anyone have a working (and preferably easy ;-) )script that changes the collation for EV databases? SQL2005SP3, EV9SP1 databases. I'm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 27 May 2011 | 6 comments