Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hello, I am seeing a problem in NetBackup versions 7.0 thru 7.1 that I would like some assistance with. The problem: I "suspend" a running ...
Forum Discussion by Richard Sendall1 | 11 Apr 2011 | 0 comments
I need a solution   I'm receiving this error when running Intelligent Updater on a system with RU5 installed:   Mon Apr 11 10:42:12 2011 : IGNORE ENTRY: Ignoring ...
Forum Discussion by ed16 | 11 Apr 2011 | 18 comments
I need a solution I am running Netbackup v 7.0.1 for Windows.  My master server is a Windows Server 2003 Standard box.  I am encountering an error when trying to backup my Lotus Notes ...
Forum Discussion by sether | 11 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, Altiris Agent status is shutting down.both side communication is ok.   plz give me solution..       Shiva shivayadav123@gmail.com ...
Forum Discussion by shivc | 11 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution Hi Just need some advise I just noticed the foillowing error occuring every few mins 3:TAO,1ption, minor code = 0 (unknown location; unspecified errno), ...
Forum Discussion by Jayo | 11 Apr 2011 | 0 comments
I need a solution Hallo guys and girls Do any of you ppl have some information on troubleshootings, some guides on which logfiles are good to know and which aren't that ...
Forum Discussion by mortenleth | 11 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, I'm getting a message after suceesfully unstall Backup Exec 12 and reinstalling it to the same server. Message says "License key has already been ...
Forum Discussion by Gamlath70 | 11 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution We are backing up a Windows disk with the option "Flashbackup Window". When I restore some files the result is OK but when I restore all the backup to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MAIMONA | 11 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution On a windows 7 32 bit I try to push the installation from the SEP console. It finds the computer and I have the package. When starting the installation everything ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dvbguy | 11 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution I have created a DB sensor to try to read from MS SQL 2005 expres, but can't seem to connect to database.   I have been getting this error message: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Paranormal | 10 Apr 2011 | 28 comments