Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi We have a problem concerning SSIM 4.7 and the collector Vmware vSphere 4.4.9. The server is functioning very well and the agent and collector installed well ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lind311 | 07 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Exact Error Message: Backup- \\Servername\Microsoft Information Store\First Storage Group V-79-57344-65247 - A failure occurred reading an object. ...
Forum Discussion by Prime Networks | 07 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Symantec Forums, I've been searching around for a solution to a problem that has just started recently on one of our BackupExec servers (2010 R3) and its ...
Forum Discussion by usslindstrom | 07 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution I have a netbackup 7.1 client (Ubuntu 11.04) and I am getting Status 25 errors when trying to do a backup.  I am not sure what to look for or where to go.  I can ping ...
Forum Discussion by erose | 06 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution I am running BE 11.0 Rev 7170 SP4 on Windows SBS 2003 SP2. When I do a weekly full backup of our Exchange databases with GRT -- along with a full backup of the ...
Forum Discussion by hankdaddy | 06 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Last week altiris just went bonkers without any changes to the system that I'm aware of.  I haven't logged on to the console in over two weeks. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by chessdotcom | 06 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hi all, Netbackup setup: Master & Media server: Win 2003 (Master and Media are in same server) Client: SAN server (using NDMP protocol to take backup ...
Forum Discussion by Santhosh M | 06 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Software:  Veritas Storage Foundation Cluster File System 5.0MP3 Hardware:  Sun Blade X6270 System:    Solaris 10   Description:   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by isaac.tsang@hot... | 05 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution I have been battling with this for days, all clients are quarantined despite the fact they are compliant. I get the log "The Symantec client is not currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tigger011 | 05 Sep 2011 | 3 comments
I need a solution Hi MY sonar files are not updating even though the anti virus dats are. Anyone else have this problem - see pic.? or even better, know how to fix it! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by david matthewson | 05 Sep 2011 | 2 comments