Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution I sometime get "550 5.7.1 message rejected due to content restrictions" on outbound emails.  How can I verify it is not my BGM server, and is actually the ...
Forum Discussion by isdepartment-123 | 01 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution We are deploying the NS 7.1 plug-ins and have found inconsistent issues with the pcAnywhere plugin. We currently have a mixed environment of Windows XP SP2/3 and ...
Forum Discussion by Vanyun | 01 Aug 2011 | 1 comment
I need a solution A co-worker came in from out of town with some BESR 2010 issues, I went to uninstall and them reinstall...well I keep getting these errors I have tried ...
Forum Discussion by Rms22 | 01 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution I am trying to import entitlements for a Windows directory (for example for a directory is in the same server where I have installed CCS Reporting and Analytics ). ...
Forum Discussion by kpapapan | 01 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution I have some issues with our ghost server(11.5.0.2113) and new toshiba tecra-s11-14u; making images and restoring image on other machines work fine but when I try ...
Forum Discussion by michiel85e | 01 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution We had an instance during the pilot of Evault where it archived a RMS ( Microsoft Windows Rights Management Services   ) protected email. The original email was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smlopes | 01 Aug 2011 | 19 comments
I need a solution Hi all, I'm very new in the Backup Exec world and would like to find out how the database works. I'm still trying to understand the environment that I ...
Forum Discussion by CCEMPLOYEE | 01 Aug 2011 | 5 comments
I need a solution My cluster replication status is showing Activating with a orange Arrow pointing upwards. Log Usage is at 42%. this is my secondary cluster. Under the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 31 Jul 2011 | 7 comments
I need a solution Hello I hope someone can help. The backup environment (Netbackup 7)  has an off host proxy with access to a virtual centre. I have zoned in all drives from the ...
Forum Discussion by gustav | 31 Jul 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all I have a probelm between dlo agent and outlook. The agent is installed on client computers, when opening outlook I get a tipical error message from the ...
Forum Discussion by Rotem | 31 Jul 2011 | 8 comments