Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, Am having around 20 hung backup job's with 50 error code with the job status as "Waiting for retry". I know the problem occured due to Master or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ram619 | 18 Feb 2011 | 11 comments
I need a solution I am using Policy to set Full Backup & Incremental Backup for 8 VM Server. I find one issues that the Selection List can only have one VM Server.   If ...
Forum Discussion by dreamerkan2 | 17 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution I am using BE 2010 R2   I have set a Sunday full backup to file folder, and each day incremental backup to file folder. We are using VMWare agent to backup VM. ...
Forum Discussion by dreamerkan2 | 17 Feb 2011 | 6 comments
I need a solution I received this error while working.  About 10 minutes later I had a WIN32 error and was asked if I wanted to "Send a report".  I clicked "Do not send ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liberatedmist | 17 Feb 2011 | 5 comments
I need a solution I am using PGP Netshare 10.1 and am getting this message when I attempt to decrypt a file from a client. Can anyone tell me what the problem is? How is the ...
Forum Discussion by Allied_Data | 17 Feb 2011 | 7 comments
I need a solution I can log in to SEPM web access web console 'localhost:8443', but 'Home' appears white, 'Monitors' and 'Reports' all ask for ...
Forum Discussion by Cheshire43 | 17 Feb 2011 | 8 comments
I need a solution We had a computer crash here in our office and was told by the computer tech that we use that it was caused from the PGP Encryption program that we installed. We have ...
Forum Discussion by harkinsjean | 17 Feb 2011 | 1 comment
I need a solution So... Pulling my hair out here...   I have multiple clients that we recently moved to using BESR 2010 (Backup Exec System Recovery 2010). Everything was a ...
Forum Discussion by SabinoCompTech | 17 Feb 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, i'am using BE 2010 R2 SP1 to backup my system on a HP autoloader with an ultrium LTO4 drive. I set up my backup job for using hardware compression - ...
Forum Discussion by Dennis_K5121 | 17 Feb 2011 | 2 comments
I need a solution HI,   I wonder if there are any changes in the PD System Requirements on version 6.6.0.2 and 6.6.1.1. Since I upgrade my cluster and I'm noticing a ...
Forum Discussion by Carlos.Rivera | 17 Feb 2011 | 2 comments