Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, I have install Symantec Ghost Console 11.5.1.2266 on Win2003srv (in WMww), I install client on physic NTB with Windows 7 x64 without any problem. I configured ...
Forum Discussion by xMagicx | 18 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All, I am running Symantec Backup Exec 2010 SP1 I am running daily backup to tape and the attached tape device is HP 1/8 G2 autoloader. Everything was ...
Forum Discussion by Nermeen | 18 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution hello guys. hope you will be fine.i was creating a lab of endpoint encryption removable storage.when i was doing client installation package creation.all ...
Forum Discussion by xargham khan | 18 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi I've an question on finding detailed information of an user being locked out after exceeding the allowable attempts to login a fully encrypted laptop. ...
Forum Discussion by Samuel.Chia | 18 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Friends' I have some question about BMR restore please help me . I have a Master Server on windows 2008 R2 (64 bit ) also BMR master server ,with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 17 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution I am running BU Exec 2010 r3 sp4 on a windows Server 2008 R2 standard. Everything had been running good until about a month ago. Backups are running. But when I ...
Forum Discussion by mscuser | 17 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I created a custom security role for our Helpdesk and onsite agents to the console to view computers and job/tasks. I have granted access to specific tasks, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by msigler | 17 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hello, I am getting  V-79-57344-33976 - Error. Cannot backup directory \Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec Endpoint ...
Forum Discussion by mlaroche | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, We are having an issue with connecting our backup server connected to our domain and a workgroup computer in our DMZ. We have attempted to update the host ...
This issue has been solved
Forum Discussion by as9 | 17 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all,  I've found a problem after create a resource to mount ext3 device.    Mount dNFS_Mount (                 MountPoint = "/share" ...
Forum Discussion by japonted | 17 Mar 2015 | 3 comments