Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Ok...here's the skinny.  We're running ITMS 7.1 SP2 MP1...I'm sure what else might be needed for this issue, but feel free to let me know if you ...
Forum Discussion by chiefshb | 22 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Long story short, we are trying to utilize block based backups for some 30 million files on a 2 node A/P VCS. Product will not support vxfs, and one of our ideas was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by schrammd | 22 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Purchased SSR 2013 to backup a Windows 2008 R2 domain controller/file server to a local NAS appliance.  This is to supplment our existing Mozy Pro offsite backups that ...
Forum Discussion by GBOCK | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution hello, im in the middle of restoring an EV environment, and one of the steps accoring to one of the docs was to run the config wizard and it would pick up the ...
Forum Discussion by jpergola329 | 22 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Current Environment: NBU 7.6.0.2 running on windows 2008 R2 SP1 master server. While accessing NBU BAR window, the master server got rebooted unexpectedly.  ...
Forum Discussion by harry_85 | 22 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Good morning, I have a customer who is seeing alot of instances of Event id's 2216 and 2217 in Event Viewer:   2216: Message dispenser will ...
Forum Discussion by Out of the Blue | 22 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, i have the trial installation installed and migrated my old BE 2012 server. After some testing, everything looks fine, but i am not able to delete some of ...
Forum Discussion by JuergenB | 22 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Friends , I have one quiry please clrify the same . I have single domain master server fro Head Office and DR site , there is two Vcenter  one for each site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhisheknetbackup | 22 Jul 2014 | 20 comments
I need a solution Hi,   Kindly note that i wanted to create a job with the same selection list as that of a previous job. When openning the selection list it does not load, and ...
Forum Discussion by lanloun | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We have Backup Exec 11d installed on a Windows 2003 server.   We're getting "the network connection to backup exec remote agent has been lost' ...
Forum Discussion by ratchet | 21 Jul 2014 | 5 comments