Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution I am trying to do an instant recovery of a VM from one NBU domain to another. The backup image was replicated through AIR. The comand I use is this: nbrestorevm ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andrew Madsen | 04 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, recently i have upgraded SEPM servers from 12.1.3 to 12.1.5 After that I am seeing issues ISSUE1:: Following Logs showing in Event eventviewr  this is ...
Forum Discussion by SEPMADMIN | 04 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution I´m having a problem to create a preferred servers list in Backup Exec 2014. When I try to expand the Active Directory Tree to select servers for the preferred ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mkremer | 04 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am new to VCS but good in HACMP. In our environment we are using VCS-6.0, I one server we found that the SG is not moving from one node to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi.. We're using EPM 12.1.5 for Mac clients only, and we have numerous clients reporting back and AntiVirus Status as "Client is Malfunctioning" ...
Forum Discussion by ooshnoo | 04 Dec 2014 | 3 comments
我需要解决方案 Hello All, I am trying to backup my Enterprise Vault 10.0.4 data (Indexes, SQL and Vaul stores) using NetBackup 7.6.0.1. I can get the backup to work if I use MS-Windows as ...
Forum Discussion by Jim Hellewell | 04 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi guys, unfortunately since a bunch of days my EV server is spammed with "3419" error. "Could not access Exchange Server. The dispenser will ...
Forum Discussion by woelki | 04 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution See below.  Can someone clear up where the authentication is failing.  Using VIP 2-factor to connect to a VPN. Thanks. Operation Status ...
Forum Discussion by OldDOgVT | 04 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I have enabled a new mailbox for archiving and imported a few items. The new items do not show in the archive, and the index status shows as "not yet ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 04 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution When I try to backup an oracle 11g database I get the following error. Final error: 0xe0000340 - The Database script returned an error.  Refer to the Database ...
Forum Discussion by esco | 04 Dec 2014 | 3 comments