Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Good day I have an SAP Oracle system on Solaris installed with Netbackup client for SAP.  The backup fails and the following errors are found in ...
Forum Discussion by Wilhelm | 31 May 2011 | 5 comments
I need a solution Netbackup 7.0 – Window 2003 Server VMware 4.1 - Netbackup backing up Vms using Vstorage API We’re having a few issues with our new VMware Windows 2008 guests ...
Forum Discussion by AlGon | 31 May 2011 | 11 comments
I need a solution Hi, I have install SEP 11.0.6 to our windows2K3 std, and my server start to have the following problem. when i click the small icon in right hand side corner. It ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SUN NG | 31 May 2011 | 5 comments
I need a solution We 've got a stubborn critical status in our environment. Eventid 41291   It is more than 2 days since any archive-enabled mailboxes on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shampoo | 31 May 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, are there anyone have an idea about this problem, l check the credential is valid on vcenter but the netbackup validation failed ;         ...
This issue has been solved
Forum Discussion by emret | 31 May 2011 | 5 comments
I need a solution Hi All,   Need your kind help on this old-school SAV reporting server... I'm not able to view any data on the graph except for 2 tabs, Action summary ...
Forum Discussion by cus000 | 30 May 2011 | 10 comments
I need a solution Hello! I am having problems with Windows 7 Backup when i am using WDE. When the disk is encrypted and i try to backup i get these errors in the application ...
Forum Discussion by tirolle | 30 May 2011 | 0 comments
I need a solution Hi Masters, One of our tape drive were replaced and the recommendation of the vendor was to delete the tape drive from NBU 6.5.6. Now the problem is, there is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RoryBrin | 30 May 2011 | 2 comments
I need a solution This week-end my FSA task was completed after this error on event log : ----------------------------------------------- Type de l'événement : Erreur ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dept-sma | 30 May 2011 | 11 comments
I need a solution Hi Everybody ! When you enable the Premium Anti Spam Mail Security for Domino, external mails do not get in the mailbox and do not see any message in the log. ...
Forum Discussion by alperezvi | 30 May 2011 | 27 comments