Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, I have been running backups on DLT tapes for 4 years with no major problems.  Now their capacity is regularly being exceeded, I bought a 1 terabyte MyBook hard ...
Forum Discussion by mallochtaylor | 22 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution Now the backup jobs are completing with status "Successful."  But the full backup of the VMs, although completing as "Successful" I cannot see the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chaplain Doug | 22 Dec 2011 | 5 comments
I need a solution – I am experiencing an issue with Discovery Accelerator 9.0.  It was working just fine until I selected the “stack” option.  Now I am unable to navigate because I keep ...
Forum Discussion by ImAlwaysSmiling | 22 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution I had Outlook 2007 which worked great with PGP 10.2.  When I upgraded to Outlook 2010, messages do not decrypt.  It merely says in the status window: "Not secured ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JohnA2 | 22 Dec 2011 | 10 comments
I need a solution Hello, I could definitely use some help with Backup Exec's Linux Agent. I've been googling for days and searching forums for anything related to my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BalkarWolf | 22 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Moved to new thread ..... I have a 2003 Cluster and after applying the EEB listed above, I still see the following error. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smakovits | 22 Dec 2011 | 10 comments
I need a solution I am having difficulties having my jobs recognize my tape drive that for some reason when I do a "Test Run" on my backup jobs, it is complaining that I have ...
Forum Discussion by achadmin | 22 Dec 2011 | 1 comment
I need a solution I am getting an error 14 (file write failed) on one Windows2003 backup job.  Is there something specific that generally causes this error?  In the log entries the ...
Forum Discussion by OpsAnalyst | 22 Dec 2011 | 2 comments
I need a solution Hallo, ich habe bei meiner Datensicherung folgendes Problem: Backup Exec Ereignislog: Sichern V-79-57344-850 - AOFO: Initialisierung fehlgeschlagen: ...
Forum Discussion by SebastianW | 22 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, We are using Netbackup 7.0 to back up our EMC Celera via NDMP and it's been working fine. The storage admins added a new share & I copied an existing ...
Forum Discussion by pmj | 22 Dec 2011 | 4 comments