Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution The person who was responsible for using PGP left our office and was not able to provide any guidance on how the process was initially set up. Basically here is where ...
Forum Discussion by acp@ru | 19 Jul 2011 | 1 comment
I need a solution Getting the "initializing loader" screen after encrypting HDD.  Have new Dell laptop, Vostro 3350, Win 7 Pro, 64-bit.  I don't have phone support, ...
Forum Discussion by Kevin Crawford | 19 Jul 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, I have configured Netbackup 7.1.0.1 on Windows 2008 R2 x64 server to backup our VMWare environment... I have configured a policy to query our VCenter ...
Forum Discussion by Fred2010 | 19 Jul 2011 | 3 comments
I need a solution Dear comunity, I try to install SEP 11 on windows 7 pro but it won"t work, it say "Your Symantec endpoint protection cannot install in this operating ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mr R | 19 Jul 2011 | 5 comments
I need a solution People, How do I force stop of the weekly scan on SEP v11.0.6005.562 ? I tried to do the smc -stop and smc -start but it still working at the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dushan Gomez | 18 Jul 2011 | 6 comments
I need a solution Installing a new Spectra T120 on a Windows Server 2003 x64 machine that already remotely managed a L180 known as TLD(0). When adding the new robt as TLD(1) it can be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by schrammd | 18 Jul 2011 | 2 comments
I need a solution So has anyone attempted an upgrade yet? After receiving the email notice of the new version 4.0 I decided to try and upgrade which was a nightmare more than anything. ...
Forum Discussion by Cornbelt | 18 Jul 2011 | 6 comments
I need a solution I'm running PGP Desktop Home v10.1.1 on Win 7 64 bit and PGPtray.exe is crashing regularly with a C++ run-time error.     How can I get the latest version or ...
Forum Discussion by jal3 | 18 Jul 2011 | 1 comment
I need a solution We are running Backup exec 2010/ only the DLO option on a windows 2003 sp2. When connecting one workstation to the Media server, several file download security ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NORID | 18 Jul 2011 | 1 comment
I need a solution I have a server running the Backp Exec 2011 R2 remote agent. Over the past 2 weeks, the backup has intermittently failed with the following error: (Server: ...
Forum Discussion by Alice Stewart | 18 Jul 2011 | 6 comments