Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, Some days ago, SEPM's console is reporting a lot of out-of-date clients, without any sense. I'm pasting below a partial report showing that all ...
This issue has been solved
Forum Discussion by R.G.Varela | 11 Aug 2011 | 9 comments
I need a solution I'm using GSS 2.5 I've created a subfolder of "Default" and labeled it "Current Task" I've created an AI package of the Microsoft ...
Forum Discussion by Lahru | 11 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm a beginner with Nebackup and i'm in charge of an existing infrastructure. My backup server is on Windows Server 2008 with NetBackup ...
Forum Discussion by Samy91 | 11 Aug 2011 | 1 comment
I need a solution Bonjour, Je débute avec Netbackup et je suis chargé de reprendre l'infrastructure d'une collègue partie en vacance. Notre serveur de sauvegarde est ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Samy91 | 11 Aug 2011 | 9 comments
I need a solution Does anyoneone get this error trying to run the "system assessment scan on windows computers" on a Windows XP SP3 Client? Errors are listed in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DekiD | 11 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution I'm new to Ghost.  Ghost Console 11.5.1.2266 has been installed on a Win 2008 R2 server, and The Console Client has been installed on the Win7 machine ...
Forum Discussion by SRD | 11 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution When I use this workaround in SD 7.1 http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO30369 I have this error in the ...
Forum Discussion by Daniel SLM | 10 Aug 2011 | 15 comments
I need a solution I am in the process of setting up our vmware view environment and i have run into a snag that i cant seem to figure out. I have managed version 12.1 clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 10 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution I’m actually having two issues with NetBackup: The first is that one of my servers is not backing up properly. All the others are working fine, and this one was ...
Forum Discussion by sha | 10 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I'm having issues w/ a new backup server that I am running daily differential jobs and 1 full backup to disk job per week. I have two machines ...
Forum Discussion by JaysonE | 10 Aug 2011 | 1 comment