Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution HELLO, I HAVE A VIRTUAL MACHINE RUNNING HYPERV MANAGER ON WINDOWS 2008 STANDARD. WHEN I TRY TO MAKE A BACKUP OR RESTORE USING BACKUP EXEC 2010 I RECEIVE THE ...
Forum Discussion by yhascary | 19 May 2011 | 3 comments
I need a solution Here's the backstory. We had to move the ServiceDesk DB from one SQL 2008 server to another. When that was done we re-ran the installation as suggested by the KB ...
Forum Discussion by jpellet2 | 19 May 2011 | 0 comments
I need a solution hi all, using Backup Exec 2010 on MS Server 2008 R2 Enterprise operating a DAG for the exchange 2010. had previously been running on Server 2008 R2 standard ...
Forum Discussion by cappy | 19 May 2011 | 4 comments
I need a solution Hello,   We have a clustered file server with a policy for each drive. Each policy is setup to backup clustername\drive letter.   We are using ...
Forum Discussion by mobyslick1999 | 19 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm having a 'mare trying to reinstall the 7.0.1 patch on a MSCS. I was told to reinstall the patch by Symantec (who I've been dealing with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TA0 | 19 May 2011 | 5 comments
I need a solution I need some help please. I am trying to push or rollout the Altiris Agent to XP clients. When i trun off the firewall the agent can be pushed. What do i need ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tal Fisher | 19 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, I have added in a new media server Windows 2008 and connected it to my Solaris 10 master server. All connects fine. I'm using SSO option and have zoned ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gustav | 19 May 2011 | 3 comments
I need a solution Hello,   Has anyone had this happen?  I got this on all my mail servers after an update last night.  The app is running and it seemed to update as they say the ...
Forum Discussion by Tempusthales | 19 May 2011 | 39 comments
I need a solution Hi, I am trying to install symantec System recovery Management solution 32bit & 64bit both,but fail to install. Everytime give some error.SYM System ...
Forum Discussion by sym_sam | 19 May 2011 | 12 comments
I need a solution SMP7   We have a mixed environment of 95% win xp 5% win 7 on all of the win 7 machines there is no log folder or files created for the Altiris agent? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by carlsson | 19 May 2011 | 3 comments