Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution I'm using Backup Exec 2010 R3 My backup jobs are failing due to the ".DR file that is required for Intelligent Disaster Recovery is not updated" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jgrywacheski | 23 Sep 2011 | 9 comments
I need a solution Hi,  Since 2 weeks ago i cannot more restore Sharepoint items from Backup exec 2010 R2. I get this error: Error Final error: 0xe0001602 - Access is denied ...
Forum Discussion by EL Khatouti | 23 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution I configure the NBU linux agent and run the backup but it failed with error code 24, The client agent is new one for backup policy,I try to run the bptestbpcd on the ...
Forum Discussion by QA | 22 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hello All I have a typical case here - which I do not know it should work in first place or not. Environment: Server: Enterprise vault 9.0.1 - Client - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AKL | 22 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Hi , I need to solution i  am trying to install the symantec v10  on a windows 7. every time i try i get the following message: 'the wizard was interruptd ...
Forum Discussion by chiranjeevi_iic | 22 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Got a weird one (well i think it is weird :) ) Backup to disk Backup is via a policy that backs up to disk and then duplicates to tape Backup fails with: ...
Forum Discussion by Lesta G | 22 Sep 2011 | 7 comments
I need a solution Have installed Backup Exec 2010 R3 on a new Windows Server 2008 R2 installation. Attempting to backup a domain joined server (the new server that runs backup exec ...
Forum Discussion by Hooble | 22 Sep 2011 | 11 comments
I need a solution I have a set of 10 backup tapes that I switch each night (week 1 is my A set and week 2 is my B set).  I run a full backup of my server each night.  The tape set was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cjlatta | 22 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution I have BE 12.5 installed on a domain controller. At some point, after installing and using for some time, (my desktop backups are still working) I discovered that when ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobReab | 22 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution SST Info Status Setting Default Actual Error State Running Stopped Error ...
This issue has been solved
Forum Discussion by v6krsan | 22 Sep 2011 | 13 comments