Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hello,   I realize a new install of EV on 2008R2 server. I launch the operation manager webapp configuration successfully. When i try to connect to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jechar | 03 May 2011 | 4 comments
I need a solution hi guyz i have installed the SEPM on the XP machine and now i am trying to deploy the clients but the problem is it is not working. when i tried to logon into the SEPM ...
This issue has been solved
Forum Discussion by blackvirus009 | 03 May 2011 | 50 comments
I need a solution Hi All, We have some puzzeled senario occours Please find below the two issues 1) We have set below notification in SEPM , we have set Damper 10hrs.   ...
Forum Discussion by gagandeepgulati... | 03 May 2011 | 1 comment
I need a solution We're running EV 9.0.1, Outlook 2007 on XP, full Outlook add-in v9.0.1.1097.   I can successfully see my archived mail items via "search vaults" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gparker | 03 May 2011 | 8 comments
I need a solution The problem is we have download the D.exe from the following link. http://www.symantec.com/security_response/writeup.... Now, It stops the popup but the ...
Forum Discussion by Souvik_Biswas | 03 May 2011 | 1 comment
I need a solution I am trying to remove the EV of a user who has resigned. After doing all the necessary steps, the user EV is still in the Exchange mailbox. Status is Marked ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yeow_km | 02 May 2011 | 4 comments
I need a solution Hi there guys, I'm a bit confused about the licensing system symantec are using. I have purchased some licenses for System Recovery 2010 Desktop Version and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bowen2011 | 02 May 2011 | 14 comments
I need a solution Hi -- I installed the SEP 12 client on an upgraded PC running Windows XP Pro SP3. The PC had several hardware upgrades; at the time, Windows XP was reinstalled and ...
Forum Discussion by Chuck Lavin | 02 May 2011 | 8 comments
I need a solution Hello, I'm trying to remove a server from a Job Setup list. On the properties of the Job Setup I go to selections>View by Resource tab>Expand Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tolinrome1 | 02 May 2011 | 4 comments
I need a solution Hi -- I upgraded an SBS 2003 (SP2) box from SEP 11 to SEP 12 and I cannot get SPC working. It installs and configures, and then every time I try to log in I get ...
Forum Discussion by Chuck Lavin | 02 May 2011 | 3 comments