Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, Has anyone got any experience deploying DLP 11.1 on XenDesktop 3.0. The agent was installed successfully on the XenDesktop master image, using XenConvert, the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dansyves | 28 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution We are facing the following problem: We configured policy based backup jobs where we first backup VMware based VMs to disk via VMware agent and afterwards ...
Forum Discussion by harsi | 28 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hi All, Hope you can help me here with this little query. I have a BE 2010 server which resides in an AD domain. I am trying to define a user selection on ...
Forum Discussion by Geoff Croxson | 28 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution Hello Helpers, i will Start with all the Informations. Windows Server 2008 R2 Backup Exec 2010 R3 Sp1 (all Updates)  installed as a Demo and after we ...
Forum Discussion by akquinet | 28 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Hello Helpers, i will Start with all the Informations. Windows Server 2008 R2 Backup Exec 2010 R3 Sp1 (all Updates)  installed as a Demo and after we ...
Forum Discussion by akquinet | 28 Sep 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all, I've configured replication between 2 SPA's (6.6.1.2) and each time, jobs are stopped with the following error in job details : Fatal ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frédéric RIGAL | 28 Sep 2011 | 5 comments
I need a solution Hello, I have just installed Symantec SIM and have a Windows XP machine in the same subnet which can ping the SIM box. I try and install the collector on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by landossa | 27 Sep 2011 | 4 comments
I need a solution I have been working a project that involves inventorying & cataloging .bkf files generated with BE versions 11D & 12.5. I have been running into the E0000900 ...
Forum Discussion by tparks | 27 Sep 2011 | 7 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi All, I am unable to export media from a Tape Device using Symantec Backup Exec 12.5, Error Code: E0008213, Export ...
This issue has been solved
Forum Discussion by astar | 27 Sep 2011 | 2 comments
I need a solution Good Afternoon, My organization has to adhere to Information Assurance Vunlerability Assessment (IAVA) reports that come out all the time to keep software and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lwalker1958 | 27 Sep 2011 | 3 comments