Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi, Anyone can answer the following question? 1. Can SWG redirect users on external pages, like a login/portal page of the company? 2. I have cofigured the ...
Forum Discussion by nido | 03 May 2011 | 1 comment
I need a solution I just received an email saying I can download the new SEO 12.1 Small Business Edition Beta but when I go to download I get t his message: Access Denied You ...
Forum Discussion by Dr. Bratland | 03 May 2011 | 35 comments
I need a solution We've started to get errors on our backup jobs:   Event Type: Error Event Source: Backup Exec Event Category: None Event ID: 57481 ...
Forum Discussion by pcfred | 03 May 2011 | 5 comments
I need a solution Buenas Tardes,   en la actualidad tengo un problema con mi red ya que tengo un virus alojado en el servidor, ese virus es super inteligente ya que cuando ...
Forum Discussion by Pedro Fazenda | 03 May 2011 | 1 comment
I need a solution Regieving error message in logs when trying to send email  see attachment   ldap operation result 34, 0000208F; NameErr.............problem 2006 (BAD_NAME) ...
Forum Discussion by ebean@ns-data.com | 03 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hi all Netbackup 7.01 Vcenter 4.1 and ESXI4.1 the backup error as below. 4/30/2011 2:24:34 PM - awaiting resource bk02-hcart-robot-tld-0 - No drives ...
Forum Discussion by demo4119 | 03 May 2011 | 8 comments
I need a solution Hi everybody, i have a problem with a Lenovo Stinkpad R61i, which i would like to solve soon. After ghostcasting the laptop it won't boot. There are two ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisKP | 03 May 2011 | 2 comments
I need a solution Good day everyone,   I am using a Backup Exec 2010 R2 with SP1 server with the de-duplication option enabled.  I have been doing disk to De-dup jobs for a ...
Forum Discussion by KevinP | 03 May 2011 | 6 comments
I need a solution I'm getting the following error whenever i try to put the domain admin credentials on the data collector settings of the DPS (using CCS 10.0, single setup): ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Isaac Mungai | 03 May 2011 | 2 comments
I need a solution I have a job for a tape unit that is set for "Append to media, overwrite if no appendable media is available." However the job holds up in the queue and says ...
Forum Discussion by Paul Kobe | 03 May 2011 | 6 comments