Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution I am trying to test a disaster recovery of the BE server itself. Our current serer is in trial mode and only does B2D to a NAS location. There is effectively no ...
Forum Discussion by mek1 | 27 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution A user deleted data from system, having to go back to old Backup Exec 9.0 tapes to try to recover data. Built a standalone server with BE9.0 just to perform task. Run ...
Forum Discussion by cec3 | 27 Oct 2011 | 8 comments
I need a solution When doing a Resource Credential test I get the error 'An attempt to connect to SQL Server has failed. The logon account may have invalid credentials, or the ...
Forum Discussion by cmblah | 27 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hi! I just installed an additional hard drive with the three I already have.  Those three are already WDE.  So when I try to encrypt this new one I get an error ...
Forum Discussion by Heywood | 27 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution I currently have have a library with two LTO 4 tape drives installed. My drive 2 will not write any data to tape, it continually goes into a PEND-TLD state and never ...
Forum Discussion by scratch | 27 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, Finally I finished the configuration of my test Mobile Management Server. First Test from Ipad, before the enrollment process completes I received a ...
Forum Discussion by Rubensann | 27 Oct 2011 | 20 comments
I do not need a solution (just sharing information) BE 12.5, Windows SBS 2003 Premium R2, full backup, remote agent on Windows Server 2008. I received the following warning messages ...
Forum Discussion by Christian Staal | 27 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution When I run liveupdate in BE 12.5 (on W2003 server), I am prompted to register to receive updates  When I continue, I get "Backup Exec failed to register with ...
Forum Discussion by Jimbh | 27 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution  Dear All, i have installed SEP V11 RU6 MR2 since 3 weeks, everything seems ok except this notification message Time Site Server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Halayqa | 27 Oct 2011 | 10 comments
I need a solution Can anyone resolve this error? Error ODBC access , you may find lost connection to the database or can not access the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bmartinsanchez | 27 Oct 2011 | 4 comments