Video Screencast Help

Error messages

Results for Error messages

I need a solution Hi,   Im having issues getting auto restore to work from a usb boot stick.   I have created the ghost stick using build 1533 and used the autoexec.bat ...
Forum Discussion by grifflaa | 05 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution We had install and configure the EV9 on the windows 2008 x64 r2 with Microsoft cluster. Customer have SharePoint 2007 on windows 2003 ent r2.  After installing the ...
Forum Discussion by chetan_k32 | 05 Apr 2011 | 12 comments
I need a solution First posting but not first problem encountered when using BE product suite. Support is as you know ;( I have a trial installation of Server 2008 R2 with BE 2010 ...
Forum Discussion by Go the Symantec... | 05 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi, We are facing some problems to complete the backup job! JOB COMPLETION STATUS Job ended: Thursday, March 31, 2011 at 11:53:29 PM Completed status: ...
Forum Discussion by Bcipullo | 05 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, I´m facing some problems with Veritas Backup 9.0. Always when i insert the previous TAPE on media i recieve the message Job ended: Friday, April 01, ...
Forum Discussion by Bcipullo | 05 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hello Folks,   I've a problem. One of my Windows 2008 Foundation Server has since 2 weeks problems with the backup. Sometimes it works sometimes not. ...
Forum Discussion by zipper | 05 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I want to restore the MICROSOFT INFORMATION STORE to another location on disk. Because the email server is not existing anymore. The backup is from ...
Forum Discussion by GSP001 | 05 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Dear NBU champions I am using NBU 7.0.1 on master server win 2k3 R2. NDMP client -- EMC celera backup selection in NDMP policy -- /SSGROUP   (1.4 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Yogesh9881 | 05 Apr 2011 | 5 comments
I need a solution This is a new issue that arose after removing and reinstalling .NET framework due to another issue (Can be found here: ...
Forum Discussion by rcs | 04 Apr 2011 | 4 comments
I need a solution Good morning to all,   I have an issue with Backup Exec 12 on Windows Server 2003. I am getting an error saying to delete the user.config but no file path. I ...
Forum Discussion by rcs | 04 Apr 2011 | 2 comments