Video Screencast Help

Evaluating

Results for Evaluating

I need a solution So am testing BKEXEC12 and have hit a stumbling block. I've backed up SAN 1 (EMC VNXe) Volume, approximately 4.3Tb. Back Up Job all verified and completed ...
Forum Discussion by In the game too long | 03 May 2014 | 0 comments
I need a solution Hello everyone I'm running one of these CMS reports, called Software Underutilized . However, there are some fields I don't get what they exactly ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 01 May 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Starting a new discussion for this question. Can we selectively rehyrdate items into users mailbox based on the size of the items? No, that's not ...
Forum Discussion by Mohit_Pal | 30 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We have a requirement where we have to find out the details of the emails which exist in the vault and their corresponding sizes whose stubs has been deleted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohit_Pal | 30 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, I have 2 Archiving servers for e mail which host Symantec E Vault client. I want to install SEP on these two servers but I need to know what the exclusions ...
Forum Discussion by The Conquistador | 28 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All,   Is there any way to find out the number of active users in the EV? Currently my customer environment have archives present for all users including ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohit_Pal | 28 Apr 2014 | 5 comments
Can we have a button that pulls Version Infomation from all areas.   The excellent TN http://www.symantec.com/docs/TECH70211  does this wonderfully, but why do I need to go into 5 different places using SQL Admin console and registry in order ...
Idea by GCSPT | 28 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution I want to put our company's analysis software on a USB drive and ecrypt it. Then send it to a customer so they can attach the USB drive to a host or VM in their ...
Forum Discussion by Jim at ARGO | 25 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm trying to get the hotadd transport mode working when backing up a vCloud VM. NBU is 7.6.0.1, and both the BKPHost/MediaServer (that's one VM with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pep-e | 25 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution schedulled reports are not srunning, it was working till last week, checked SMPT and that is working fine as able to sent test eamil. is there any thing need to check ...
This issue has been solved
Forum Discussion by simpisateesh@in... | 23 Apr 2014 | 9 comments