Video Screencast Help

Features

Results for Features

When restoring items through EV Search the folder structure from the destination mailbox's archive is shown. It would be a lot more logical and convenient to see the actual mailbox's folder structure. Best regards, Christopher ...
Idea by Christopher Knörle | 22 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, I have installed and configured EV 11.0.1 for Exchange 2010. All fine. Now I am trying to Configure EV IMAP accesss for allowing the users access to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shriiyer | 20 Mar 2015 | 8 comments
Create a package/version level UnInstall Now button on the server. Allow more granularity for the Uninstall on Expiry option. Allow by hour and minute, not just day. (Endpoint Virtualization, Workspace Streaming, Workspace ...
Idea by da2125@att.com | 20 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I am preparing to upgrade from EV for Exchange 9.0.4 to 10.0.4.   9.0.4 is running on server 2003.  What I like to do is run an export on our existing 9.0.4 server and ...
Forum Discussion by John Huber | 20 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Im just confused about how the netbackup restore works. If I backup up a 3TB folder and the fragment size is 20GB, Netbackup creates an image ID and associate ...
Forum Discussion by manussnair | 20 Mar 2015 | 24 comments
I need a solution Hi guys, I was just wondering if I have any possibility to reroute NPD-requests to a Sharepoint-Target...? Where do SOAP-Messages occur for communication? ...
Forum Discussion by lukasu | 20 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Going through the TN http://www.symantec.com/business/support/index?pag... Do I need to use third party tool to relay mails to the e-mail gateway ? ...
Forum Discussion by sym_biosis | 20 Mar 2015 | 16 comments
I need a solution After installed sp2 hotfix 227745, we can not backup regularly. always 4-5 server backup jobs running but stuck in active: queued . ı saw requested drive mount when ı ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 19 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution I have following situation.   I have two locations. One location is main and secondary is backup in case of disaster. In both places I have backup ...
Forum Discussion by karol.urbaniak | 18 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution When you want to make an Application Exception you need to enable the "Learn applications that run on the client computers" from the Communication Settings. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Damian09 | 18 Mar 2015 | 1 comment