Video Screencast Help

Features

Results for Features

I need a solution Dear Expert Due to some reasons, I am not able to change some settings from GUI, its been taking too long to load and I had many policies to change I am trying ...
This issue has been solved
Forum Discussion by LIMRA | 09 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi- I am running Discovery Accelerator 9.0.  I am searching for 4 email addresses in the To/From fields.  The search is limited to a journal archive.  My question ...
Forum Discussion by Bilgore | 09 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am running SEPM 12.1 on a Windows Server. When I check the the client information from the console I see that their last scans all happened within a weeks time. But ...
Forum Discussion by ClyeDawg | 09 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hi all, recently we upgraded from NetBackup 7.5.0.4 to 7.6.0.3 on a Windows 2008 R2 SP1 64bit Single Master/Media Server. With 7.5.0.4 and previous versions I ...
Forum Discussion by Oliver Mohre | 09 Oct 2014 | 5 comments
Hi, For a future release please could the following be addressed and a workaround implemented? When you open archived items in EV Search, the request gets piped through IE, which leads to the users being prompted to open or save the .msg.  Before ...
Idea by WelshPretender | 09 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All. I have created an exception for a group (IPS policy), the serial number is same updated to new. In 20 machines the policy is working and in remaining 30 ...
Forum Discussion by farooq | 09 Oct 2014 | 5 comments
Within the Resource Manager you can check the Job and Task Status of one client. Back to the Console. While looking at one of the Inventory Policies, switch the "View" to "Computers and Users" within the "Applies ...
Idea by fabian.szalatnay | 08 Oct 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, For a while now, Flexera's AdminStudio along with its SWV add-on was the main alternative for WPS users to go to ...
Forum Discussion by SK | 08 Oct 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, For a while now, Flexera's AdminStudio along with its SWV add-on was the main alternative for WPS users to go to ...
Forum Discussion by SK | 08 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Experts,   Please suggest for the below issue.   In my environment many VM ware based backups are failing with error code 11- system call failed. ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 08 Oct 2014 | 4 comments