Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution I have been using NetBackup version 5.1 in my organization for quite a while.  I recently upgraded my personal PC to run Windows7 in 64 bit.  I get errors when I try ...
Forum Discussion by jester805 | 01 Jan 2010 | 5 comments
I need a solution hi, recently i have installed windows 7 on my pc. i am unable to install sav 10 version. it's saying that the version is not compatiable with windows 7. ...
Forum Discussion by chandu789 | 01 Jan 2010 | 5 comments
I need a solution I am trying to setup folder replication on deduped folders between servers. I have 3 BE servers in the enviornment 2 Media Servers and a Media server with Central ...
Forum Discussion by jwoodpdx | 31 Dec 2009 | 0 comments
I need a solution We are currently running version 11.0.4202. I have configured a GUP via a sep policy and applied it to a group. I have made the appropriate firewall change allowing ...
Forum Discussion by compguywill | 31 Dec 2009 | 10 comments
I need a solution Hiyall, On the last day of 2009, the following question: I recently installed DA on 2 servers. They both have installed fine. I have set up 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 31 Dec 2009 | 1 comment
I need a solution I am trying to create an ISO of a spanned ghost image. The issue I am having is when the ISO "finishes" I get an error saying the it could not finish because ...
Forum Discussion by nhart | 31 Dec 2009 | 3 comments
I need a solution I have cloned one laptop's hard disk to another and they both have SEP client running. Only second one appears in the clients list in SEPM. Is SEP identifying ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wroot | 31 Dec 2009 | 12 comments
I need a solution Hello, I would like to know how to install VeritasNetBackup client on Ex2007 SCC, operating system is Windows Server 2008 sp2. I haven't found any ...
Forum Discussion by jpk_2005 | 31 Dec 2009 | 0 comments
I need a solution Hello All, For quite sometime, we are experiencing this issue. Scenario : - Media Server: - BEWS 12.5 SP2 with Exchange 2k7 Mgmt tools SP1 & Roll-up 9 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GauravAditya | 30 Dec 2009 | 2 comments
I need a solution I have BE 11d and purchased a remote sever agent and exchange agent presuming I would get a v11d version. I received a 12.5 version. Can this be used with v11d? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MGM | 30 Dec 2009 | 1 comment