Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution I'm trying to set up SEP on two new Dell laptop running Windows 7 and cannot get the Symantec Management Client service to run on either one. When trying to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tdsmith | 13 Jan 2010 | 15 comments
I need a solution Currently we are using Symantec corporate edition 10 in our domain.  I have configured most clients to updated throught the internet to the symantec update server.  ...
Forum Discussion by Ken3905 | 13 Jan 2010 | 2 comments
I need a solution We are using Altiris NS7 with the BESR-S solution to deploy BESR 2010 and would like to deploy the clients with the Granular Restore Option installed.  Can anyone tell ...
Forum Discussion by CJett | 13 Jan 2010 | 2 comments
I need a solution Hello, first posting here and have just finished installing a Test Endpoint Manager and a workstation. things seem to be working ok but why do i see this as the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by swixt | 13 Jan 2010 | 6 comments
I need a solution Starting on January 6th, all of our SGSS clients started reporting "Trying to locate servername ". I found that the Ghost Console would no longer open and ...
Forum Discussion by DBeasley | 13 Jan 2010 | 6 comments
I need a solution Hi everyone, my following question might be pretty noob-like, but unfortunately I could not find any information on this topic. In fact I would like to install ...
Forum Discussion by normanrieger | 13 Jan 2010 | 3 comments
I need a solution Hi, We use Altiris NS 6.9 SP3, how I can find which rollup was installed in the NS? Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jacky G | 13 Jan 2010 | 3 comments
I need a solution Hello, Can anyone tell me where I can download the different versions of the CPS Agent ? I have installed different versions on test servers but I am now unable ...
Forum Discussion by Gunns | 13 Jan 2010 | 0 comments
I need a solution Hi all, I am attempting to install the Altiris Deployment Solution 6.9 SP3 upgrade to my 17 regional offices, connected via a WAN. Auto upgrade is not viable as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by endlesshysteria | 13 Jan 2010 | 2 comments
I need a solution i did all the settings posted by symantec but symantec still on on 31/12/2009 date ref work done ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HAROONKHANZ | 12 Jan 2010 | 13 comments