Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution I'm doing a new install of EV 8.0 and the company plans to migrate from notes where they will do the initial archive to exchange 2007. Can this be done natively ...
This issue has been solved
Forum Discussion by plevine23a | 12 Apr 2010 | 3 comments
I need a solution I want to upgrade NBU master server to HA cluster server. I have a stand a lone NBU Solaris master server. Can I install VERITAS storage foundations in a ...
Forum Discussion by Amin123 | 12 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution Now in our company version of BackupExec 12.0. We want to upgrade it to version 13 and have some quastions. Because want use advantages of version 13 (VMWare sphere ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Achilles1 | 12 Apr 2010 | 7 comments
I need a solution hello GURUS iam new to implementation of VCS 5.0 for ORACLE10g. i need help on configuring I/O fencing in ISCSI env on RHEL.we are not using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by s.dhar | 12 Apr 2010 | 1 comment
I need a solution Hi I am having a setup of Veritas SFW for Windows 5.0 with trial license which I am installing on  Win 2003. When I proceed with the installation, and at license ...
This issue has been solved
Forum Discussion by abhayr | 11 Apr 2010 | 7 comments
I need a solution Hi, Is anyone aware of wildcard which can be used to 'search' for an Incident? In the default 'Find Incident' we are forced to type in the ...
Forum Discussion by yabru | 11 Apr 2010 | 0 comments
I need a solution I know how to manually build and deploy an image using Ghost to a lab of computers but I want to remove the manual part. I want to dedicate 1 computer as a ...
Forum Discussion by romo | 10 Apr 2010 | 0 comments
I need a solution Hello there, I have just got finished with a new Symantec Backup Exec 2010 installation into a new Windows Server 2008 SP2 media server with one HP StorageWorks ...
This issue has been solved
Forum Discussion by massimiliano.rizzi | 10 Apr 2010 | 1 comment
I need a solution I have an older server with not much room on the C drive. I have already moved the installation to the D drive, but when it installed the "symantec shared " ...
Forum Discussion by Tscharner Upjohn | 09 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution I get the message: Unable to communicate with the reporting component" when I launch protection manager I just installed the server and have restarted Start ...
Forum Discussion by Ralph Briggs | 09 Apr 2010 | 2 comments