Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution I need to backup Vmware hosts with Windows VMs and some Physical Windows hosts over FC - not the LAN This is a new deployment using NetBackup 7.6 Can i deploy ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gazman187 | 05 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello.  We will soon be upgrading our current installation of Symantec DLO 7.5 to the new server version 7.6. I have not yet been granted a test environment, so I ...
Forum Discussion by penn-gos | 05 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I have these problems when installing Backup agents Excec 2012 server Oracle database. please if someone can support me.    backup exec server is OS: ...
Forum Discussion by Elmer Gomez | 05 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm trying to install the SEP client on a VM and receive the message "Install server not responding". I have SEP Manager installed on the ...
Forum Discussion by ITguy123456 | 05 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Some one help me on complete package server installation steps (document)in SMP 7.1 Configuring Package Location Configuring Package Location on your Package ...
Forum Discussion by Chenthil8 | 05 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution HI We want to create dynamic filters of VM and Physical Computers. We use this SQL query to We use this SQL query to create a filter that pulls together ...
Forum Discussion by CBZ9104 | 05 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, We have got SEMP 12.1 which was updated few days ago. With that update the clients version became 12.1.4100.4126.  But we would like to update clients with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by humat72 | 05 Sep 2014 | 20 comments
I need a solution Hello    I have a little problem with Backup exec remote agent. The agents needs updating so I run the update but it didn`t complete. It shows that some ...
Forum Discussion by AndrejD | 05 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Currently we use OpsCenter 7.5 with NBU 7.5. OpsCenter runs on a W2K3 server and NBU on a W2K8 server. We want to replace the W2K3 server for a W2K8. I prepped a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SysNetTGZ | 05 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all,   I have a solaris 10 master server (6.5.6) and a Redhat Linux media server (6.5.6.). Both servers are connected to two networks (public & backup). ...
Forum Discussion by bearvg | 05 Sep 2014 | 3 comments