Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution Hello Support. I tried to move the System Reserved and OS partition to a larger Hard disk using System Recovery. it works well and i get my Backup Exec media ...
Forum Discussion by Nene | 10 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution I have an SBS 2008 server with workstations running a mixture of XP and 7. Most of the workstations access the server via VPN although some are hard wired. The server ...
Forum Discussion by NorrieC | 10 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution hi, we've upgraded to Symantec Endpoint Protection 12.1.5 (RU5) but while upgrading the linux client we had a problem with the commaned sudo ./install sh -i . ...
Forum Discussion by maya1995 | 10 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Good morning all, We have a few machines that have Microsoft Forefront installed. After following responses to a topic I had posted, we have successfully ...
Forum Discussion by DLewisCHT | 10 Dec 2014 | 11 comments
Many Companies who buy Symantec products only consider enough hardware and resource to support their live environment. This is rather risky, because the lack of a test environment challenges support staff wishing to test changes to their environment ...
Idea by EV_Novice | 10 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hey guys, we already installed 10.0.4 on server side, but our clients still have the Ootlook Add-In of 10.0.3 (some of them are still on 10.0.0) I wanted to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by woelki | 10 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, as we have requirement to attach Tape drive lto 6  of hp   model “HPLTO-6-ULKTRIUM 6250 SAS EXTERNAL TAPE DRVIE ” with netbackup appliance 5220 ...
Forum Discussion by syedzeeshan | 10 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hallo zusammen, sobal ich bei einem Band (LTO6) eine Medienbeschreibung hinzufügen will, kommt die Fehlermeldung: Medien können nicht aktualisiert werden. ...
Forum Discussion by MatzeK | 10 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We are using vSphere 5.1 or vSphere 5.5. NBU Master Server installed & Configured on Windows 2008 R2. VMDataStore is mounted on NBU Master Server & ...
Forum Discussion by Mitesh.Nandu | 09 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hello all, I haven't done in this in so long...I kind of forgot! Current setup: NS 7.5 SP1 HF2 with NBS and Task imaging and serving 2200 clients. PXE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tloenhorst | 09 Dec 2014 | 6 comments