Video Screencast Help

Installing

Results for Installing

I need a solution Hi all, been experiencing this lately. I cannot launch pca QuickConnect from the console, from any machine. I can launch pca QuickConnect "manually", but not ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 07 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All,   I am not sure how I got into this pretty mess, but I hope to mention this, so that others might make sense of it and perhaps get Symantec to fix ...
Forum Discussion by QuietLeni | 07 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, Has anyone installed SMG 10.5.3 on VMWare workstation 10 or 9? Which is the correct configuration related to the disk? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by superf | 06 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hello To use the Simplified Disaster Recovery ADK 8.0 must be installed.  On the computer where you have installed backup exec 2014 not have internet ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jcprieto | 06 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution We have recently initiated an upgrade from 12.1 RU2 to 12.1.4013. However I could see that there are a few machines where upgrade fails. We are deploying SEP using ...
Forum Discussion by Shiva S | 06 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm about to upgrade my SMS on Lotus Domino and I can't remember if it is 32 or 64 bit version of SMS. I've search but couldn't find ...
Forum Discussion by armadillo | 03 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Recently received a license certificate for Symantec Protection Engine for Cloud.  The issue is all the licenses and support contain .slf files when typically this is ...
Forum Discussion by hoema04 | 03 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I'm looking at the best practices regarding SEP and a non-persistent VDI infrastructure. I'm confused how the quarantine will work for those clients. I ...
Forum Discussion by eddiemc | 03 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution   Hi, I am trying to install netbackup client in a chroot environment on Server. It is getting installed properly However the only issue I kind of see is it is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arun660 | 03 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Endpoint Protection 12.1.4104.4130 Enterprise licensing >>>>>>>>> I'm keep getting the following error every time I try to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cengizu | 03 Oct 2014 | 23 comments