Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution I am new to the forum, being a BMC software expert, not Altiris/Symantec. I was looking for some guidence/advice. We own the Remedy suite and are looking to ...
Forum Discussion by LCBStanley | 14 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi, i have library with lto3 drive which is working fine, now i want to add one more lto4 drive and configure it in the same netbackup server. i understand the ...
Forum Discussion by Marc Jo | 13 Feb 2012 | 3 comments
I need a solution We have DLO deployed on about 400 machines in a distributed environment accross 15 locations.  We've been running it on all of our laptops and workstations for ...
Forum Discussion by jhfuchs79 | 13 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution I was curious if there is an easy way to mass delete.  We use AD authenticated mode and one of the domains is no longer a part of my environment and I want to remove ...
Forum Discussion by smakovits | 13 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution We are currently unable to use or create integration projects in Workflow. When we run tests in the license status page, the Create/use integration projects part ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jimbaland | 13 Feb 2012 | 11 comments
I need a solution Guys, I have two EV servers (one each for Exchange and FSA). The backup product we are using is TSM. The TSM backup runs in a batch, which means I dont know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 11 Feb 2012 | 14 comments
I need a solution Please find the image attached to understand the scenario. I have 2 SMG with in same orgnization with different domains and want to do the following. How to send ...
Forum Discussion by Saqib Alam | 10 Feb 2012 | 3 comments
I need a solution What is the best way to maintain current Antivirus definitions on VDI systems? We are doing a VDI piolt of VMWare View & Citrix XenDesktop running Windows 7. ...
Forum Discussion by eburnett838 | 10 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, I’m having some issue creating a CCS component module with Symantec workflow. From CCS, I have enabled the HTTPS integration services and even rebooted my ...
Forum Discussion by dansyves | 10 Feb 2012 | 5 comments
I need a solution We are starting a pilot of VDI.  I am trying to find out how we maintain the latest virus definitions without rebuilding the image every time and yet keeping them ...
Forum Discussion by eburnett838 | 10 Feb 2012 | 2 comments