Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution Hello, I searched the forums and couldn't quite find any solution that works for me on this problem. As I stated in the topic, I'm unable to have emails ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jsigrist | 10 Nov 2010 | 14 comments
This is the fourth and final article about DVS SMART Free and DVS User Admin. In the previous three articles I explained you all about SMART: http://www.symantec.com/connect/articles/dvs-smart-new-release How to install it and what it looks ...
Article by erikw | 10 Nov 2010 | 0 comments
I need a solution We are currently setting up a new SSIM infrastructure. We will be using 2 event collectors and one correlater who will be the master and will hold all events. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Frederik Lacroix | 08 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hello Since upgrading to 11.0.6 from 11.0.5 the SEPM has not been reporting virus activity. I see the clients and I note that they are active and the definitions ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Joe Johnston | 05 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution I was wondering if anyone had documentation or could explain Workflow Exchanges? From my understanding, during the setup process, most of us setup the exchanges to ...
Forum Discussion by daveram | 03 Nov 2010 | 0 comments
The Customer wants to have a AV def curent status report of their  GUP PC. The 4th Octect in the IP Address is the same for all GUP Pc (eg X.X.X.6) In Monitors ------>logs----->but there is no option to send it on mail. hence the customer would ...
Idea by Robocop | 03 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution Hi there: Right now I am using Brightmail version 9.0.1-10. when I create or modify some policies i face following error: Application ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Muhammad Ishaq Khan | 03 Nov 2010 | 6 comments
I need a solution Been running SEPM for years with good luck. Current version is 11.0.5002. We recently moved to AD 2008 R2. I went into Admin --> Server Properties and setup ...
Forum Discussion by jskelton | 02 Nov 2010 | 6 comments
I need a solution I've downloaded and installed the latest version of of SWV (6.1 SP6 MP1) into my development environment.  The version we are running now (SP4) came with a ...
Forum Discussion by SilentCastle | 02 Nov 2010 | 35 comments
I need a solution Dear All,    In My SEMP Console query failed error in my user name only. I tried my coligue user it was working fine. please see the below picture I will ...
Forum Discussion by netsaran | 01 Nov 2010 | 5 comments