Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution Hi. I've configured a Symantec Messaging Gateway Directory Integration by adding 2 Domain Controller of the same domain and same forest (not Global Catalog). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Primisuimotori | 13 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, Good Morning....I am currently trying to implement PGP Email Gateway. I would like to know if it is necessary to enroll users for PGP Email Gateway? ...
Forum Discussion by Babatola | 13 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution We are using HP's laptops (for example 8440P, 8540P, 8540W) which are equipped with SSD drives. SEE makes them run really slow when compared to unencrypted SSD ...
Forum Discussion by kimmjarv | 12 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hello guys, I am new to Symantec Enterprise Vault and have been given this piece of work to move some Enterprise Vault Servers from one location to another. We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by achpatil | 12 Oct 2011 | 12 comments
You may have had a computer in the wrong class a time or two before in which the wrong drivers came down and the computer would not boot. In most cases, when this happens you would just go into HIIS, put the machine in the right class, then send the ...
Article by Benjamin Fuller | 11 Oct 2011 | 0 comments
I need a solution New datasheet of Backup exec R3 states that there is "Backup recommendation tool" which helps finding gaps in backup and improves the backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by captain jack sparrow | 11 Oct 2011 | 4 comments
It would be a good idea to allow the queing of Pre and Post Install tasks in the Software Policies. There are multiple cases where after an install we would run a task or job to do some extra customisation that would not be done as part of the ...
Idea by JimChud | 11 Oct 2011 | 6 comments
I need a solution When using trying to use PC Transplant on DS 6.9 we are getting "The data area passed to a system call is too small. You may have to install this printer ...
Forum Discussion by gbolgrin | 10 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Setup: Master: Netbackup 7.1, windows server 2008 R2 Media: 5200 appliance (2.0) 1 LTO3 robot with two drives 1 LTO4 robot with 1 drive Both robots ...
Forum Discussion by Stanleyj | 10 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution hello    We have several network monitors and want to set protocol specific policies per monitor. in order to do that i need to add some protocol, so i did it ...
Forum Discussion by stephane.fichet | 10 Oct 2011 | 1 comment