Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution Hi, Need some help on accelerator with data domain as a backup destination. We are planing for NetBackup 7.5 upgrade with FETB license. Can someone please let ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tarangdce | 04 May 2012 | 10 comments
Symantec technical support has a small utility to remove corrupted definitions from a Symantec Endpoint Protection client. ( http://www.symantec.com/docs/TECH93036 ) This tool could be updated for the version 12.1 and incorporated in the client ...
Idea by MarcoWarsaw | 03 May 2012 | 2 comments
I need a solution Dear All, I am using a Workflow to read a file ( \\DEVSERVER\Import$\FileImport.csv ) and I am getting an error in debug (which is as far as I have got): ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 03 May 2012 | 6 comments
Hello, Learn how Symantec Network Access Control can provide the secret to NAC success by offering a practical, phased implementation approach and by aligning NAC with business requirements. Symantec Network Access Control is network ...
Download by Mithun Sanghavi | 03 May 2012 | 3 comments
I need a solution I had the following environment: 1 x EV9.0.3 Server (W2K8R2) 1 x Exchange 2003 OWA Server 3 x Exchange 2003 Mailbox Servers Clients running Outlook ...
Forum Discussion by SYMAJ | 02 May 2012 | 6 comments
I need a solution Dear All, I need to set up a workflow that reads a list of computers and send an email each of the the Primary Users with a link. When each one clicks upon the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 02 May 2012 | 8 comments
I need a solution Hi, Using Symantec Endpoint Protection Manager, Symantec Network Access Control and Windows Server DHCP, we want to achieve the following: When a user plugs ...
Forum Discussion by mialee | 02 May 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a client who is migrating from Commvault to NetBackup, with only the Exchange environment remaining. As well as backups they also use Commvault Archive ...
Forum Discussion by JBourke | 01 May 2012 | 0 comments
I need a solution I have just updated an existing EV 9.0.3 installation to include an Exchange 2010 environment (in addition to the Exchange 2003) and all appears to be functioning as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 01 May 2012 | 13 comments
I need a solution Hey friends and folks. Can you help me with these 2 issues (I need to tackle them tomorrow and right now I am still searching for a solution). On the SSIM ...
Forum Discussion by ofirhc | 30 Apr 2012 | 7 comments