Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution Anyone using Backup Exec 2010 Deduplication Suite - How do you like it? What storage and servers are you using? Were there any problems setting up the ...
Forum Discussion by SDLeeHerrin | 25 Aug 2011 | 3 comments
I need a solution Trying to create a custom syslog parser and I'm mentally just not getting it.  I'm assuming the primary objective is to map the incoming events into EMR so ...
Forum Discussion by mathell | 25 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution I added 2 Western Digital MYBook USB drives as new storage devices in Veritas NetBackup 6.5.5 which worked fine with the Tape Library still connected to the Dell 2950 ...
Forum Discussion by ProcessComputerGuy | 25 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hi All,   I am currently developing for a project which inserts archived messages through the EV API (EV9). Theoretically, if I was to run shortcut processing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ben Shorehill | 24 Aug 2011 | 7 comments
I need a solution   The sample code in test drive uses a certificate of type pkcs12, .p12.  I'm using keystores, supporting multiple certificate, and the preferred ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sw_dev | 24 Aug 2011 | 1 comment
I need a solution I would like to expose the assignments link as a smart task in the problem management process view. The link I'm referring to is found by clicking the task ...
Forum Discussion by justmark | 24 Aug 2011 | 2 comments
I need a solution Hi All   Have created new setup with NBU 7.1 in Cluster (Wndows 2008 R2). Strange issue i'm facing is backups areworking fine on Tape but are failing ...
This issue has been solved
Forum Discussion by captain jack sparrow | 24 Aug 2011 | 6 comments
I need a solution Can anyone please suggest some docs or links that can help me with setting up backups to run via Autosys? I want Autosys to submit a netbackup job to backup oracle ...
Forum Discussion by Arecho | 23 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution One of our customer running a Brightmail 9.0.2-9 Brightmail Gateway has an email stuck in the delivery queue. Which causes an error report to the user how tried to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dbaur | 23 Aug 2011 | 4 comments
Hello, after getting a request of using a couple of certified hardware devices this will create an overhead in managing those components and link them to the Application Device Control Policy. My Idea would be to allow an import so at least this ...
Idea by toby | 23 Aug 2011 | 0 comments