Video Screencast Help

Integration

Results for Integration

I need a solution Hi, Currently we have Symantec AntiVirus v10 installed on our web server and are looking to implement an ASP .NET solution where web users will be able to upload ...
Forum Discussion by Zed1 | 21 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution Quick brainstorm request: My client would like to route the initial incident to one of 3 departments (groups in SD) by having the end user select it in the initial ...
Forum Discussion by Fusion_Technology | 20 Feb 2012 | 0 comments
I need a solution Good I'm trying to load the console manager Sep 12, Web Access but it generates a certificate error such as ...
Forum Discussion by julrendo | 20 Feb 2012 | 4 comments
I need a solution Dear All, Has anyone tried making SQL Server logins and users in Workflow? If so, was it using the SQL Server Stored Procedure Generator and then using a SP to do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 20 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hello. Can I configure DLP 11.5 to authenticate users from AD group (for example, DLP_ADMIN)? So, the users in DLP_ADMIN group may changes, but current users ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alexovi4 | 20 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution SDLP events have incorrect view in SSIM Hi, friends! I have a 4.7.2 version of SSIM, and there is a following problem: in the query of SDLP events in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by masta_blasta | 20 Feb 2012 | 6 comments
I need a solution Hi We have Synchronized the Active Directory OU manually in SEPM. Now my query is if i schedule a Auto Synchronization in SEPM. Would my all OU's ...
Forum Discussion by SameerU | 19 Feb 2012 | 7 comments
I need a solution I have enterprise vault10 running on Server 2008R2 with Database running on SQL server 2008R2. Unfortunately my EV Directory DB was deleted from SQL and there is no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Saqib Alam | 19 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, We are using EV  FSA  and replicating the volumes using Recover Point to a remote location as well for DR purposes.  When trying to open the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by giuliod | 18 Feb 2012 | 1 comment
I need a solution I will list here all of the things which I have done, and then perhaps someone would be able to assist me... I installed SSIM (using version 4.7.4), and connected ...
Forum Discussion by ofirhc | 18 Feb 2012 | 8 comments