Video Screencast Help

Licensing

Results for Licensing

I need a solution I bought Dell's BackupExec Server Suite 2010, and have been using it successfully to backup four of my Windows servers onto tape (using the Remote Agents for ...
Forum Discussion by Geoff | 06 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hello all, Can anyone point me to any documentation/give me any ideas on how I can get my Symantec Protection Center reporting back to a central site? We are a ...
Forum Discussion by GavinS | 06 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution We updated SMP 7.1 to SP1 as available.But after installing, I lost the 7.1(silver light console) and the console is back to 7.0.I am unable to figure out what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prasad.ganta | 04 Jun 2011 | 8 comments
I need a solution I'm entering a license renewal and every year this process is just painful.  Right now I'm entring the simple authorize command like: pgp ...
Forum Discussion by bgrimes | 02 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution I know there is an app built into NetBackup 7.1 for VADP The question is: is there a license or licenses required to enable the feature? And if so where can I ...
Forum Discussion by saathoff | 02 Jun 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, just like to clarify the amount of licenses i need to deploy on my systems. Am i right to say that the number of licenses needed is dependent on the number of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Min Yang | 01 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution Hi All I have the following infrastucture setup: 3x esxi vmware host server 1x vcenter + backup exec server (backup for LAN network), connected 1 SAS type ...
Forum Discussion by JohnnyLeung | 31 May 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, I install the license file for Brightmail Gateway however on the Setup Wizard, it says that the Content Encryption feature is not license. Can anyone help me ...
Forum Discussion by Eugene1020 | 31 May 2011 | 2 comments
I need a solution I have installed WDE on my MacBook Pro, running 10.1.1 on Snow Leopard 10.6.7. Problem is PGP pops up a window saying my license has expired, but it hasn't, I ...
Forum Discussion by barrieg | 31 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I just started working at a new company and got on me to do something about our backups. We have 7 remote offices with 9 w2k/2003 servers that uses tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NickDh | 30 May 2011 | 10 comments