Video Screencast Help

Licensing

Results for Licensing

I need a solution Hi, I'm actually looking at  Turning off replication before upgrading or migrating   support article & comparing the steps with my current enpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by azkerm | 21 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hey There, I'm pretty new to Symantec and a new IT personnal to my company. I would like to know whether is it okay If I remove the expired Small business ...
This issue has been solved
Forum Discussion by azkerm | 16 Feb 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, I have Exchange 365 Exchange. I want to buy Enterprise Vault but i had some concerns that i want to archive mailboxes and want to check those emails on hand ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sajid Siddiqui | 19 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution I am logging into the SEPM console from the server in which the SEPM is installed. I am logging on as two different administrators and when I go to the Admin tab, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sec091 | 17 Feb 2014 | 7 comments
I need a solution Hi  Some time ago I take over duties about SMP and I noticed that I have problems with licensing. First of all check out my Altiris Log Viewer. This is logs ...
Forum Discussion by rmirkowski | 13 Feb 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all,   One of my clients is running 1000 client machines and 10 servers; He wants to use Symantec Endpoint protection for both his servers and clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 13 Feb 2014 | 8 comments
I need a solution I recently purchased a copy of BackupExec 2012 for a customer who has just upgraded their servers to Windows 2012 R2. To my surprise, BackupExec is not yet ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Garth | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello,   one of my customers has 15 employees and 3 Servers. The endpoint protection 12.1 is only installed on the servers. (The clients are either ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lexius75 | 12 Feb 2014 | 7 comments
I need a solution Hello all, I will give a bit of background first before explaining my issue/query.   Basically over the last year or so my company has merged with 4 ...
Forum Discussion by mu85 | 12 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Sur un serveur Windows 2008R2 SP1, installation de zero de System Recovery 2013, lorsque j'essai d'activer mon produit un message d'erreur ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Techset | 20 Feb 2014 | 4 comments