Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to append backups to the same tape : Job1: Starts at 03:00 completes around ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi Dumb question: If I want to order lto-5 bar code labels, do they have to be specific to the tape manufacturer I am using? I have a  Dell 124T Library with ...
Forum Discussion by buschi | 14 Jul 2015 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi to everyone! Have Symantec Netbackup 7.6.0.1 Master server installed on VM (Win Server 2008 R2). Media server ...
Forum Discussion by Igor Im | 14 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution I'm pretty new to BE 2014, and I need a detailed instructions to achieve this configuration: AD Server Exchange Server BE Server: BE 2014 (14.1) 64 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 14 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi support,  I'm just confused the difference between "used capacity vs data" . I used LTO4 ( 820m, 800 GB). here's my scenarion. for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gab xD | 11 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have a situuation whereby the link between two NBU sites / domains has been inactive for some time, and the link has now been upgraded and is available again. I ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Jul 2015 | 10 comments
I need a solution Hello; I have Backup Exec 2012 running on a VM.  The operating system is a Windows Server 2008R2 Standard. The tape drive is a Dell PVT132.   In storage I see ...
Forum Discussion by hawksupport | 09 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution (1) I currently have disk M: where I backup my files to.  (2) I have a new larger disk (currently I: and different label than M:) which I now want to use for my ...
Forum Discussion by dmcmillen | 08 Jul 2015 | 1 comment
We upgraded to GSS 3 right after it was released and I downloaded the installer last week. I learned by accident it isn't supported on ordinary Windows 7 but I tried anyway. Completely failed - I've tried folder sharing and drive ...
Idea by narddunn | 08 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, I am using a Dell TL4000 tape library. It has 4 drives and 4 magazines. Recently, one of the drives went bad. I bought a new drive, replaced the bad drive ...
This issue has been solved
Forum Discussion by reberel | 07 Jul 2015 | 8 comments