Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution We are upgrading to LTO5 drives, with keys managed by Oracle Key Manager (OKM) Since each tape will get its own key certificates, destroying those key certificates ...
Forum Discussion by Genericus | 22 Jul 2011 | 0 comments
I need a solution Hello-- I am relatively new to Netbackup as I've only used BEWS in the past. I'm being taught by one of the other techs where I work. He indicated that ...
Forum Discussion by 7Tech | 21 Jul 2011 | 8 comments
I need a solution Hi,    We have a Dell Ultrium 110T LTO3 drive and are using a mixture of 400/800 GB Dell Ultrium and HP Ultrium 3 RW tapes.  Our Backup Exec version is version 12 ...
Forum Discussion by Justin81 | 20 Jul 2011 | 8 comments
I need a solution We have a VTL with tapes that show as in the scratch pool, but are never used. I went to the robot and thought maybe if I freeze and then unfreeze them, it would ...
Forum Discussion by smwoodcrafts | 19 Jul 2011 | 3 comments
I need a solution I am working on creating a DR Site for our NBU 7.01 environment and have a few questions.  My production environment has one Master server and two media servers.  ...
Forum Discussion by astein | 15 Jul 2011 | 4 comments
I need a solution Hi guys, I am currently managing 2 different customers with a similar issue. The first customer has 2 sites; 1 server running SQL at site 1, 1 server running ...
Forum Discussion by Captain Pie | 14 Jul 2011 | 13 comments
I need a solution Can any one please tell me if there is any Open source VTL software availabe which is  compatable with Veritas Netbackup 6.x. Hi,   I don't see any Hi, ...
Forum Discussion by Tanmoy | 13 Jul 2011 | 8 comments
I need a solution Hello all :) First of all i want say am new be in net backup and sorry for my bad english. we are facing truble in while we  taking backup getting 96 (none ...
Forum Discussion by linux_boy | 13 Jul 2011 | 12 comments
I need a solution Hi everyone.My name is Clifford Maotonyane.Its my first time to join symantec connect. Lately we have used the 64bit backup exec 2010 for the exchange server but now ...
Forum Discussion by mavetwane | 12 Jul 2011 | 1 comment
I need a solution Windows Server 2003. Backup Exec 12.5 / Backup to Tape (Up to date with latest hotfixes etc) Final error: 0xe0000383 - Failed to log on to Microsoft ...
Forum Discussion by Lee.Chisholm | 12 Jul 2011 | 0 comments