Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hello, I need help... We are running backup exec on a vmware 2008r2 server. We have got a scalar i40 unit with a Hp LTo4 tape drive. Recently performance ...
Forum Discussion by VvRo | 11 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Dear experts , I need you help... Explaine how ithe backup and taps process for begining to the end? How to build backup strategy and how to manage and ...
Forum Discussion by Kabimohsen | 11 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Provided my calculation of data transfer shows that it's "doable" within 3 hours everyday. I was considering this before I was presented with Symantec ...
Forum Discussion by Croj | 10 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Iam having one server for which we are taking full as well as diffrential backup. Iam having two drive in my library. As full backup takes 6 days to complete so we are ...
Forum Discussion by lead.support | 09 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Experts, Can help me to investigate a backup job which was supposed to complete in 1 day took close to a week  I suspect it is because of availibility of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 09 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution We now have our BE backups up and running, saving to a dedicated NAS (connected via iSCSI).  This is all working fine.  However, once a month I'd like to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AllisonW | 09 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I've just installed BE2014 - CASO + MMS - and configured a dedupe store on the MMS.  For some reason the dedupe devices are showing up as 10x Tape ...
Forum Discussion by DavidSte | 09 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I am running BEX2012, W2008R2 and have a full backup B2D running, but I have run out of space on my backup array.  As suggested by the error message, I have ...
Forum Discussion by ksdst1 | 09 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hello  We are using BE3600R2 and whenever we using WebUI we are unable to find details related to  Disk Raid  Battery It says No disk No Raid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 08 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Actually, I am a beginner in the backup exec. First of all, I need your support and advises to build good experience.    In my company we are using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kabimohsen | 08 Mar 2015 | 4 comments