Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution We have two SPARC T-series hosting Solaris 10 Global zones, each with around 10TB of data. On NetBakcup 7.6 side, we have several 5220 Appliances connected to LAN ...
Forum Discussion by Itegral | 09 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Is there a way to disable Auto-eject?  I maintain a BackupExec 2013 Server remotely using a Dell RD1000 cartridge drive, and whenever BE has an issue with a media ...
Forum Discussion by PGSmick | 07 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am using BE 2014. I have two tapes in my autoloader. For tape A the "Overwrite Protected Until" column says 25 Jan 2015 and for the tape B it is 20 Jan ...
Forum Discussion by esco | 06 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Dear Experts I have BE2014 insalled on windows 2008 R2 x64 and connected to tape library . I would like to perform a backup to tape as I am new in using Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sami2000 | 06 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, We are required to run a very large restore (~12TB) of a SAP database. The backup image is stored on a Data Doamin storage server. We would like to force the ...
Forum Discussion by Mr Zimmerman | 05 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hey All, When I was initially configuring and testing Backup Exec 2014 I moved two tapes to a Vault.  I have since marked the tapes as Scratch but the Location ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ScoutIT | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Experts, Can help with steps or document to configure HP autoloader in BackupExec , Like what are the pre-requisites and do i need to install HP drivers or BE ...
Forum Discussion by Nayabsk | 02 Jan 2015 | 9 comments
I need a solution Hello, I am using the Trial of Backup Exec 2012 and i'm finding that its organizational properties are not what I am looking for. I am looking to confirm if ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adamadmin | 31 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, We recently added an additional BE 2014 media server along with the Enterprise Server Option for CASO to backup servers that have been moved to our off-site ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OFP Mike | 30 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment