Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hi Support Team! I'm a newbie and I need your help ASAP. Can you please give me the steps to preview tapes barcode / media ID that have been used during a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trojan929 | 02 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution I am aware that the maximum capacity of an MSDP pool was 64TB - but as the 52xx Appliances can now ship with 4 expansion trays and can support a de-dup pool of upto ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 02 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Dear Forum, I am using Backup Exec 2010 on a Windows 2008r2 server. Each time we change the password that our symantec services use, then we have the following two ...
Forum Discussion by anders.collstrup | 01 Sep 2014 | 12 comments
I need a solution Hi, I need solution a how I can fix tldd and ltid services to run properly. When I am running ltid service, its failing number of times, I need a solution asap. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adityakm | 29 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, we are using Symentec Netbackup 7.0.1 with LTO4 & LTO5 Tapes, our master server runs on HP_UX OS, I want to know that is there any way to know that how ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Enoc | 28 Aug 2014 | 9 comments
I need a solution anyone knows why because backup using windows agent has a very low transfer rate compared to the transfer rate of the previous days ??. yesterday was 5500 MB / Min and ...
Forum Discussion by carlos_cuestas | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Community,   OS: Microsoft Windows Server 2008 R2 Topology: One Server Storage Devices: Dell Tape Library, EMC Datadomains (610 and 630) ...
Forum Discussion by Conn | 28 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Running Backup Exec 2014 and plan on backing up our Exchange Server to a EMC DD160 before backing it up to tape.  Within BE we can't see the DD160 in order to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 2tango2 | 28 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I have just replaced my failed library with a new (exact replacement) Quantum SuperLoader 3 Tape Library (single drive/2-8 tape magazines). It is correctly noted in ...
Forum Discussion by StormRyder | 27 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi I am hoping someone could assist with a problem that we are facing. We have recently installed Backup Exec 2014 on Windows 2012 R2 and the installation of the ...
Forum Discussion by CDSTechnical | 26 Aug 2014 | 4 comments